Guidet tour i Gråkjær Arena

Når du besøger Gråkjær Arena og træder ind ad hovedindgangen, kommer du ind i den 1.000 kvadratmeter store foyer, der med sin varme røde farve byder dig hjerteligt velkommen. Foryerens indgang er placeret midt på Arenaens ene langside, hvor du blandt andet finder vores billetsalg.
For at komme ind i Arenaen forsætter du langs med billetsalget, forbi vore kontrollører og rundt om hjørnet. På denne korside bevæger du dig gennem Gråkjær Arenas caféområde, inden du indtager trappetårnet. Herefter er der henholdsvis 25 trin  til første sal og 47 til anden sal. Vil du gerne undgå trapperne, finder du elevatoren lige efter, du er gået gennem kontrollen.

 

Inde i Arenaen venter der et storslået skue udover tribunerne, der rejser sig højt over banen. Et skue så imponerende, at det tager pusten fra mange. Derfor kan det umiddelbart virke som noget af en opgave at skulle finde den rigtige plads mellem de 2.750 siddepladser og 500 ståpladser. Men hertil hjælper skiltene i loftet, som indikerer afsnittets bogstav, men skiltene med række- og sædenumre er placeret i gulvet. Det samlede tilskuerantal på 3.250 personer er det samme, uanset om der spilles håndbold eller musik. For Gråkjær Arena er opbygget således, at der er plads til en scene i den ene ende af halvgulvet, hvorved gulvet kan indtages af danseglade koncertgæster.

 

Efter du har fundet din plads, sat dig godt til rette og ser ud over Arenaen, kan du på B-langsiden se den ene af Gråkjær Arenas lounger, Vestjysk Bank Lounge, med plads til 320 gæster. Oven over Vestjysk Bank Lounge helt oppe under loftet, finder du henholdvis Actona Sky Lounge og PwC Sky Lounge med plads til 120 gæster i hver. Players Lounge finder du i stueplanet. Her er plads til 36 gæster. De gode forhold i loungerne åbner op for mange muligheder i form af arrangementer både til kampe og i dagligdagen. For eksempel er lokalerne velegnede til forretningsmøder, idet de alle er indrettet med en komplet AV-pakke, samt til sociale arrangementer med bespisning for alt mellem 10 og 500 personer.

 

Uden mad og drikke dur heppekoret ikke. Derfor har vi udstyret Gråkjær Arena med to indvendige barer og en café i foyeren. I barerne finder du øl, vand, pølser m.v.  Caféen har samme udvalg som barerne, men serverer kun øl ved større arrangementer. Endvidere kan du, hvis du er en gruppe på minimum 10 personer, i forbindelse med arrangementer i Arenaen købe varm mad i Caféen. Maden skal forudbestilles senest 5 hverdage før.

 

Efter endt kamp,  forhåbentlig  med Team Tvis Holstebro som vinder,  kan du benytte dig af en af vore fire udgange til parkeringspladsen, som er placeret i hver af Arenaens fire hjørner.

Holstebro kommune